Koningsveste Berkel-Enschot in verkoop

Nieuws

De verkoop van nieuwbouwplan Koningsveste is van start! Aan De Kraan in Berkel-Enschot worden zes royale levensloopbestendige villa’s gerealiseerd. Een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte en daarbij ook graag geniet van de dynamiek van de steden die Brabant rijk is.

Door variatie in zowel de plattegronden als de gevelindelingen is geen enkele villa hetzelfde. De woningen zijn zeer ruim en krijgen een hoogwaardige uitstraling. U hebt alle belangrijkste voorzieningen op de begane grond, met daarbij het gemak van extra ruimte op de verdieping en niet te vergeten: uw eigen tuin en parkeergelegenheid voor de deur. Daarbij worden de villa’s compleet afgewerkt met een schitterende keuken en mooi sanitair en tegelwerk. De woningen zijn helemaal van deze tijd dankzij de moderne, duurzame installaties en zullen worden opgeleverd met energielabel A+++.

Vanaf heden kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.koningsveste.nl. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie is verkrijgbaar bij de makelaar. Kom gerust langs, u bent van harte welkom! Wilt u graag een persoonlijke toelichting? Maak dan even een afspraak.

Inschrijven
Heeft u na het bekijken van de verkoopdocumentatie uw droomhuis in Koningsveste gevonden? Schrijf u dan voor dinsdag 6 juni 2023 17:00 uur in door het inschrijfformulier met uw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier kunt u downloaden onderaan deze pagina of opvragen bij Shirley Kneepkens Makelaardij.

Verkoop & Informatie

Shirley Kneepkens Makelaardij
Raadhuisstraat 44 | 5056 HD Berkel-Enschot
T 013 533 56 55 | www.shirleykneepkens.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-Koningsveste-Berkel-Enschot.pdf