Start verkoop Koningsveste Berkel-Enschot

26
mei

Aankondiging

Op vrijdag 26 mei 2023 gaat de verkoop van nieuwbouwplan Koningsveste in Berkel-Enschot van start! In dit prachtige plan, gelegen aan De Kraan, komen zes bijzondere, royale levensloopbestendige villa’s. Een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar rust, ruimte en daarbij ook graag geniet van de dynamiek van de steden die Brabant rijk is.

Door variatie in zowel de plattegronden als de gevelindelingen is geen enkele villa hetzelfde. De woningen zijn zeer ruim en krijgen een hoogwaardige uitstraling. U hebt alle belangrijkste voorzieningen op de begane grond, met daarbij het gemak van extra ruimte op de verdieping en niet te vergeten: uw eigen tuin en parkeergelegenheid voor de deur. Daarbij worden de villa’s compleet afgewerkt met een schitterende keuken en mooi sanitair en tegelwerk. De woningen zijn helemaal van deze tijd dankzij de moderne, duurzame installaties en zullen worden opgeleverd met energielabel A+++.

De villa’s worden geprijsd vanaf circa € 570.000,- v.o.n. De complete prijslijst met alle specificaties is vanaf de start verkoop beschikbaar.

Start verkoop
Tijdens de start verkoop op 26 mei a.s. bent u tussen 14:00 en 17:00 uur van harte welkom bij de makelaar om u uitgebreid te laten informeren over de levensloopbestendige villa’s en al hun mogelijkheden. De luxe sfeerbrochure ligt voor u klaar om mee naar huis te nemen. Deze brochure, alsmede de technische omschrijving en de verkooptekeningen, zijn vanaf de start verkoop tevens te downloaden op www.koningsveste.nl. Ook treft u op deze website vanaf de start verkoop de prijslijst en het inschrijfformulier.

  • Start verkoop op vrijdag 26 mei 2023
  • Vanaf 14:00 tot 17:00 uur inloop bij Shirley Kneepkens Makelaardij
  • Vanaf 14:00 uur online op www.koningsveste.nl
Inschrijven tot 6 juni 2023
Inschrijven voor de levensloopbestendige villa’s in Koningsveste kan middels het inschrijfformulier dat vanaf de start verkoop verkrijgbaar is bij de makelaar en via de website. De inschrijving sluit op dinsdag 6 juni 2023 17:00 uur. Heeft u interesse? Zorg dan dat uw inschrijving voor die tijd bij Shirley Kneepkens Makelaardij is ingediend. Wanneer u tussentijds vragen hebt kunt u ook altijd bij ons terecht.

Shirley Kneepkens Makelaardij
Raadhuisstraat 44 | 5056 HD Berkel-Enschot
T 013 533 56 55 | www.shirleykneepkens.nl